Artotheek

Sinds jaren heeft Fotoclub Dongen een archief in de vorm van de Artotheek bestaande uit foto’s van haar eigen leden. Een aantal van deze foto’s heeft goed gescoord op nationale of internationale wedstrijden, kortom stuk voor stuk foto’s van hoge kwaliteit en het bekijken meer dan waard.
De Artotheek heeft een dusdanige omvang gekregen dat het voor ons als club mogelijk is met deze collectie naar buiten te treden. Er is een DVD in de maak welke ter inzage aangeboden kan worden zodat u een keuze kunt maken uit de diverse foto's.
Wij doen dit in de vorm van een uitleenovereenkomst, waarbij foto’s gedurende een bepaalde periode voor derden beschikbaar zijn.

Bijgaand enkele voorwaarden waaraan partijen zich dienen te houden:

• Fotoclub Dongen stelt gedurende 12 maanden een collectie foto’s (minimaal 2 stuks) ter beschikking, na zes maanden worden de foto’s gewisseld.
  • Een collectie bestaat uit kleur en/of zwart-wit foto’s. Onderwerpkeuze is bespreekbaar.
  • Foto’s worden aangeleverd in aluminium fotolijsten formaat 40 x 50 cm. Gebruiker dient zelf voor ophangmogelijkheid te zorgen.
  • De vergoeding bedraagt € 25,- per foto per jaar.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met de Coördinator Artotheek, telefoon: 0162-316239.

Misschien was u al op zoek naar mogelijkheden om uw hal of kantoor anders te decoreren?  Dan is deze aanbieding door een vereniging uit uw eigen omgeving een unieke gelegenheid!